top of page

Opening foto-expositie 'Gezichten van de zorg'


Op zaterdag 19 november om 14 uur opent het BeiHuis haar deuren voor een nieuwe foto-expositie met als titel ‘Gezichten van de zorg’.


Deze expositie is in samenwerking met Joke de Mos en Hans Bremmers tot stand gekomen. Met de foto’s willen we u uitnodigen om na te denken over hoe je kunt omgaan met levensontwrichtende ervaringen. Hoe je met je eigen leefkracht daar tóch een positieve draai aan kunt geven.

Tijdens de opening zorgen we uiteraard voor een hapje en een drankje maar ook daarna hebben we tijdens onze openingsuren altijd de koffie klaar staan.

Iedereen is van harte welkom.


Vanaf het begin is Joke de Mos een van de vast bezoeksters van het beihuis. met haar open karakter gaat ze graag het gesprek aan over allerlei thema’s die haar en de andere bezoekers bezighouden. Schoonheid, kracht, leefkracht, gezien worden als mens, nabijheid en durf zijn woorden die passen bij deze vrouw die, ondanks haar handicap, aan de wereld laat zien dat ze de moeite meer dan waard is en net als ieder ander veel kan.

Joke is aanleiding voor onze expositie die verder is uitgebouwd met foto’s van Hans Bremmers. Hans portretteert op zijn foto’s mensen die in hun leven voor grote uitdagingen staan of hebben gestaan, maar toch ook ergens leefkracht vonden. De schoonheid van alle mensen komt op zijn foto’s geweldig tot uitdrukking.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page