top of page

Breng uw eigen omgeving in beeld

Onze omgeving maakt dat we ons gelukkig voelen of minder gelukkig, maakt dat we fijn door onze buurt wandelen of ons storen aan bepaalde plekken. De omgeving zorgt ervoor dat we ons gezond voelen of minder gezond. Alle bezoekers van het BEIhuis hebben kennis van de omgeving, omdat ze zelf heel erg goed weten hoe de omgeving voor hen voelt. Die kennis willen we graag ophalen bij de bezoekers.

We vragen u mee te helpen om uw eigen omgeving met ons in beeld te brengen. We willen graag van u weten wat u allemaal gelukkig maakt en waar u minder blij van wordt. Dat mag van alles zijn. Uw favoriete bankje in het park, uw grappige (klein)kind dat speelt in de speeltuin, uw hond of kat die in het zonnetje zit, dat donkere hoekje in de buurt waar u niet gelukkig van wordt, noem maar op.


Wij vragen u minimaal (maar het mogen er ook veel meer zijn hoor) twee foto’s te maken in de buurt 1 van iets dat u gelukkig maakt en 1 van iets waar u minder gelukkig van wordt. Dat mag van alles zijn. U kunt de foto gewoon met uw telefoon maken. U komt met uw foto naar het BEIhuis en vertelt er het verhaal bij aan de gastvrouw of gastheer zij helpen u met het opschrijven van uw verhaal en voorzien het verhaal van uw foto. Zo krijgen we een goed beeld van wat u allemaal beweegt. Opsturen mag ook naar: hetbeihuis@gmail.com


U kunt uw foto’s tot en met eind juli bij ons aanleveren, we willen de mooiste foto’s met verhalen in een boekje gaan bundelen.



15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page